Trip Rent a CarKıbrıs'ın araç kiralama sektöründeki güvenilir ve lider markası

(Ercan Havalimanı - Girne - Magosa - Lefkosa)

kıbrıs rentacar

Kıbrıs’ta araç kiralama sektöründe lider ve kurumsal bir firma olan Trip Rent a Car, Kuzey Kıbrıs’ın en uygun ve en rekabetçi fiyatlarla araba kiralayan yerel markasıdır.

KKTC kiralık araç sektöründe 2002 yılından beri hizmet veren firmamızın merkez ofisi Girne’de olup, Ercan Havalimanı’nda ve Magosa’da 24 saat kesintisiz araç kiralama hizmeti vardır. Kuzey Kıbrıs’ın genelinde faaliyet gösteren Trip Rent a Car, müşteri memnuniyetini esas almıştır. Araç filomuzda en ekonomik araçtan, SUV ve lüks araçlara kadar her model aracı en ucuz fiyatlarla kiralama imkanı bulabilirsiniz.

Kuzey Kıbrıs’ın önde gelen araba kiralama şirketi Trip Rent a Car, Kıbrıs’taki tüm otellere ve gemi limanlarına da teslimat ücreti almadan araç kiralama hizmeti sağlamaktadır.

Şirket, KKTC’de hesaplı kiralık araç hizmeti arayan misafirlerimize özel, yılın belirli dönemlerinde indirimli araç kiralama servisi de sağlamaktadır. Bu nedenlerden dolayı Trip Rent a Car, Kıbrıs’ta en çok tavsiye edilen ve önerilen firma haline gelmiştir.

En yeni model kiralık araçlarımızla her şey dahil sistemi ile hizmet veriyoruz, böylece aracı teslim alma esnasında ödeyeceğiniz ücrete sigorta, kdv ve teslimat gibi ücretler dahil olacaktır. Kıbrıs’ta araba kiralama ilgili en avantajlı şartları sunan şirketimiz Kıbrıs ziyaretlerinizde size hizmet vermekten mutluluk duyacaktır.

Kıbrıs araç kiralama bizim işimiz

Hemen bizi arayın: 0392 444 8747

Ercan Havalimanı Araç Kiralama

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti sınırları içerisinde bulunan firmamızla iletişime geçen müşterilerimizin büyük bir kısmı kiralık araçlarını Ercan Havalimanı’nda kiralamak istemektedir. Bunun nedeni ise hem zamandan hem de ekonomik yönden tasarruf etmek istemeleridir.

Şirketimiz Kıbrıs’ta ve Ercan Havalimanı’nda en çok tercih edilen firmalarından biri olma özelliği ile öne çıkmaktadır. Kurumsal ve güçlü bir firma olmanın yolunun müşteri memnuniyetinden geçtiğini düşünüyoruz. Zaman içerisinde Trip Rent A Car ailesine katılan birçok yeni müşterimizin, bize mevcut müşterilerimizin tavsiyeleri ile ulaşması da bu düşüncemizi pekiştirmektedir. Sizlere en iyi hizmeti, en yeni araçlarla vermeye kararlıyız.

ercan-havaalani

Ek ücret ödemeyin. Kiralık arabanızı biz getirelim, siz keyfini sürün !

İstediğiniz her model kiralık aracı Ercan Havaalanı'ına getiriyoruz ve kira sonunda alandan teslim alıyoruz.

Ercan Havalimanı'nda bize özel park yeri sayesinde park ücreti de ödemiyorsunuz. Ercan Havalimanı araç kiralama, teslim etme ve teslim alma tamamen ücretsiz !

Bize verdiğiniz uçuş detaylarınızla sizi alanda karşılıyoruz, alanda bekleyen aracınızı size teslim ediyoruz, size de tatilinizin keyfini çıkarmak kalıyor.

Havalimanı araç teslimini nasıl yapıyoruz?

 

KIBRIS'TA ARAÇ KİRALARKEN MERAK EDİLENLER

Ercan Havalimanı'nda araç teslimi nasıl oluyor?

Bize önceden vermiş olduğunuz uçuş bilgileri ile sizi havalimanı gelen yolcu kısmında karşılıyoruz ve park yerinde bekleyen aracınızı kira sözleşmesi yaptıktan sonra size teslim ediyoruz. Uçaktan indikten sonra cep telefonunuzu da açık tutmanız buluşma açısından faydalı olacaktır.

Araç kiralamada indirim yapıyor musunuz ?

Evet, özellikle ekonomik sınıf araçlarımızda yaz kampanyamız devam etmektedir. İndirimli fiyatlar için https://www.triprentacar.com.tr/fiyatlarimiz.html

Araçlarınız Full kasko mu?

Evet. Tüm araçlarımız full kaskodur fakat muafiyetlidir. Sigorta şartları ile ilgili detaylı bilgiyi “Kiralama Koşulları” bölümünden öğrenebilirsiniz.

Rezervasyon yapmam gerekiyor mu ?

Evet, rezervasyon yapmanızı öneriyoruz. Böylece Kıbrıs’a geldiğiniz zaman istediğiniz araç, istediğiniz saatte hazır olacak ve vakit kaybı olmayacaktır.

 

trip-rent-a-car-kibris-arac-kiralama

kıbrıs araç kiralama

kıbrıs araç kiralayın

kıbrıs rent a car

kıbrıs oto kiralama

kıbrısta oto kiralama

ercan kıbrıs

ercan havalimanı

kıbrısta ucuz araba kiralama

girne oto kiralama

girne araç kiralama

lefkoşa

magosa

mağusa rent a car

kıbrıs kiralık oto

kktc araç kiralama

kktc oto kiralama

kıbrıs kiralık araba

kktc kiralık araba

en iyi

en ucuz

uygun fiyat

kıbrıs kiralık araba ücretleri

KKTC'nin en ideal ve en güvenilir kurumsal araç kiralama firması.

2019 ve 2022 model araçlarımızın kiralama ücretlerine bakmadan geçmeyin.

Kıbrıs rent a car firmasıyız. En ucuz fiyatlar bizde!

Kıbrıs araç kiralama servisi konusunda 2019 - 2022 model arabalarımızla en kaliteli hizmeti vermekten gurur duyuyoruz.

Arabanızı Kıbrıs 'ta Ercan Havaalanında ücretsiz teslim edelim.

kıbrıs rent a car